Το τμήμα τριάθλου της ομάδας έδωσε δυναμικό παρών κ οι αθλητές του διέπρεψαν στο spetsathlon που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο.

Οι αγώνες ήταν δύο αποστάσεων:sprint (750m κολύμπι, 25000m ποδήλατο κ 5000m τρέξιμο) και olympic (1500m κολύμπι, 40000m ποδήλατο κ 10000m τρέξιμο). Στην sprint απόσταση οι αθλητές του τμήματος πήγαν εξαιρετικά κ γέμισαν τα βάθρα των ηλικιακών κατηγοριών αλλά κ της γενικής κατηγορίας.

Ο αξεπέραστος Πάρης Ζαραφωνίτης, ο οποίος αγωνιζόταν εντός έδρας λογω του ότι κατοικεί στις Σπέτσες σάρωσε τα μετάλλια αφού τερμάτισε τρίτος στη γενική κατηγορία κ πρώτος στην ηλικιακή του κατηγορία 40-44.

Στην ίδια απόσταση ο Κόλλιας Θεοφάνης κατετάγη 13ος στην γενική κατηγορία κ 3ος στην ηλικιακή του κατηγορία 35-39, ο Μιχάλης Στέφανος 15ος στη γενική και 3ος στην ηλικιακή κατηγορία 45-49 και ο Τσαγκάρης Αριστοτέλης 21ος στη γενική κ 7ος στην ίδια ηλικιακή κατηγορία.

Στην sprint απόσταση μεγάλη άτυχη της ημέρας ήταν η Πίσση Στέφανι η οποία ενώ πήγαινε εξαιρετικά μέχρι τη μέση του ποδηλατικού σκέλους αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα με το ποδήλατο, το οποίο την ανάγκασε να καθυστερήσει πολύ. Παρόλα αυτά με τη μαχητική ψυχή που τη διακρίνει δεν παράτησε τον αγώνα κ κατάφερε να τον ολοκληρώσει 5η στην ηλικιακή της κατηγορία 40-44. Σημειώνεται πως σε αυτήν την απόσταση οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν 287. Εξαιρετική επίδοση στην ολυμπιακή απόσταση πέτυχε ο πράσινος αθλητής Βίτσας Κυριάκος, ο οποίος σε σύνολο 86 αθλητών τερμάτισε 16ος στη γενική κ 3ος στην ηλικιακή του 35-39.

Παράλληλα με τους αγώνες του τριάθλου έγινε κ ποδηλατικός αγώνας 25000m στον οποίο πήρε μέρος κ η πράσινη τριαθλήτρια Μουζενίδου Ζωή κ διακρίθηκε κατακτώντας την τρίτη θέση στη γενική κατηγορία γυναικών, η οποία την επόμενη ημέρα αγωνίστηκε και στη sprint απόσταση συμμετέχοντας σε ομάδα σκυταλοδρομίας. Το τμήμα τριάθλου κ αυτό το διήμερο πήγε σε υψηλά στάνταρ κ επαινέθηκε από τους διοργανωτές συνεχίζοντας απτόητο τη συνεχώς ανοδική του πορεία.