Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλήτριες και οι αθλητές του Παναθηναϊκού και γέμισαν τα βάθρα στους αγώνες sprint (750m κολύμπι, 20000m ποδήλατο κ 5000m τρέξιμο) και olympic distance (1500m κολύμπι, 40000m ποδήλατο κ 10000m τρέξιμο) που έγιναν στο Σχινιά.

Στην olympic distance ο Στέφανος Ραφτόπουλος, ο οποίος είχε κ την καλύτερη επίδοση της ομάδας στην olympic αποσταση κατέκτησε την πρώτη θέση στην ηλικιακή του κατηγορία 25-29 και την 10η θέση στη γενική κατάταξη.

Στην ίδια απόσταση ο Αριστοτέλης Τσαγκάρης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην ηλικιακή κατηγορία 45-49 και κατετάγη 12ος στη γενική κατάταξη. Όσον αφορά τον Ραφτόπουλο Ευάγγελο ήταν  και αυτός δεύτερος στην ηλικιακή 25-29 και 18ος στη γενική.

Τέλος στην ίδια απόσταση ο Βίτσας Κυριάκος ήταν άτυχος διότι στο σκέλος του ποδηλάτου αντιμετώπισε πρόβλημα με την αλυσίδα δύο φορές αλλά παρόλα αυτά δεν τα παράτησε και με μαχητική ψυχή τερμάτισε 10ος στην ηλικιακή 35-39 και 42ος στη γενική κατάταξη.

Στην Sprint απόσταση ο Θεοφάνης Κόλλιας ήταν δεύτερος στην ηλικιακή του κατηγορία 35-39 και 7ος στη γενική κατάταξη, έχοντας την καλύτερη επίδοση της ομάδας στην sprint απόσταση, ενώ ο Θοδωρής Μωραϊτης, ο οποίος είναι αθλητής ΑΜΕΑ αλλά συναγωνίζεται ισάξια, πλασαρίστηκε στην πέμπτη θέση της ηλικιακής του κατηγορίας 45-49 και αντίστοιχα 23ος στη γενική χάνοντας το βάθρο για 26 δευτερόλεπτα.

Επίσης, ο Γιώργος Στράτος πήρε την 2η θέση στην κατηγορία 50-59 και κατετάγη 41ος στη γενική κλείνοντας έτσι ένα επιτυχημένο διήμερο καθώς είχε πάρει μέρος και το Σάββατο στη διοργάνωση του xterra στη Βουλιαγμένη όπου κ εκεί είχε διάκριση βάθρου.

Το τμήμα του τριάθλου συνεχώς αυξάνεται με νέα μέλη και λαμβάνει το χειροκρότημα και τις καλύτερες εντυπώσεις από την τριαθλητική κοινότητα τόσο για τις αγωνιστικές επιδόσεις των αθλητών του αλλά κυρίως για την άψογη αγωνιστική συμπεριφορά τους.