Το τμήμα πάλης του Παναθηναϊκού έδωσε τη μάχη του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Αργυρούπολη και συνεχίζει να κρατάει τη σημαία ψηλά.

Το ιστορικό τμήμα πάλης του «τριφυλλιού» δήλωσε το παρών σε ένα ακόμα μεγάλο εγχώριο αθλητικό ραντεβού και συνεχίζει την αγωνιστική δραστηριότητα.

Ο Παναθηναϊκός του κόουτς Φάνη Αναγνώστου και του βοηθού προπονητή Μάριου Μπαρλίκα  είχε αρκετές συμμετοχές και κάποιες απουσίες και έδειξε ότι το μέλλον ανήκει στο «τριφύλλι».

Στο αγωνιστικό μέρος ξεχώρισαν οι Αλέξανδρος Βάχλας στα 72 κιλά και Διονύσης Αγγελίδης στα 87 κιλά που κατέκτησαν την τιμητική 5η θέση.

Ο Γιώργος Χριστοδουλής ήταν στα ρεπεσάζ στα 97 κιλά ωστόσο τον…ανάγκασαν σε ήττα έπειτα από δύο παρατηρήσεις.

Από κει και πέρα άπαντες χειροκρότησαν τον Γεράσιμο Κοσσόβα που κατέβηκε να αγωνιστεί για το «τριφύλλι» έπειτα από μια πολύ σοβαρή επέμβαση πριν λίγους μήνες.

Στο μεταξύ έδωσαν ακόμα σκληρές μάχες οι Αριστείδης Νικολακόπουλος στα 72κ., ο Παντελής Χατζηγεωργίου στα 62 κ. και ο Λεωνίδας Κουρνέτας στα 87κ.

Το σίγουρο είναι ότι το τμήμα έδειξε ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια και παρακολούθησαν όλοι ως το τέλος τους αγώνες των συναθλητών τους ακόμα και τα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του Συλλόγου.