Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη μεταγραφή τεσσάρων αθλητών και μιας αθλήτριας στο τμήμα πάλης και παράλληλα στέλνει ένα ευχαριστήριο.

Σημαντικές προσθήκες για το ένδοξο τμήμα πάλης του Παναθηναϊκού καθώς ενισχύθηκε σημαντικά με πέντε μεταγραφές.

 Στα «πράσινα» ντύθηκε η Άννα Μαρία Πανταζή που είναι μια από τις πλέον αξιόλογες αθλήτριες στην κατηγορία των 67 κιλών.

Αποκτήθηκε από την ομάδα του ΠΟΠ Χαλκίδας και σημαντικές στιγμές της ήταν η 21η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κορασίδων το 2017 και ήταν δεύτερη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  το 2018.

Παράλληλα στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Μπόμπορας που γύρισε από τον Εθνικό Γ.Σ. στην κατηγορία των 130 κιλών  και έχει κατακτήσει μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Στο «τριφύλλι» εντάχθηκε και ο Χρήστος Καπέλας  από τον Πρίαντο Καρδίτσας  στην κατηγορία των 96 κιλών που έχει κατακτήσει μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα.

 Ένας ακόμα σημαντικός αθλητής που ήρθε στον Παναθηναϊκό ήταν ο Παντελής Χατζηγεωργίου από τον Εθνικό Γ.Σ. με μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ακόμα στα «πράσινα» ντύθηκε και ο Παναγιώτης Κοσμάς από τον Τιτάν Πύργου που αγωνίζεται στα 130 κιλά ενώ στον αντίποδα έφυγαν για τον ΠΟΠ Χαλκίδας οι Σπυριδάκης και Κώστογλου.

Τέλος, το τμήμα πάλης του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Απόστολο Μπέμπεζα, πατέρα του αθλητή Φίλιππου για την χορηγία 4 ζευγαριών Kettlebell