Άνετη νίκη για το ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού καθώς επιβλήθηκε των Τραχώνων με 5-1 και σφράγισε την Τρίτη θέση στην κανονική περίοδο.

Πολύ καλή παρουσία είχε η ποδοσφαιρική ομάδα σάλας των ανδρών του «τριφυλλιού» στο κλειστό του Μετς που πήρε τη νίκη απέναντι στους Τράχωνες με το πειστικό 5-1.

Το «τριφύλλι» του κόουτς Γιάννη Ζιάβα έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στην αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 18΄ με τον Β. Αυλωνίτη και στο επόμενο λεπτό ήρθε ο Καραβίδας να κάνει το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Νίκος Κρασώνης ήταν αυτός που έγραψε το 3-0 στο 29΄ για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ο Β.Αυλωνίτης στο 32΄. Το 5-0 διαμόρφωσε ο Γ. Αυλωνίτης στο 33΄ και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 34΄ στο τελικό 5-1.

Παναθηναϊκός (Ζιάβας): Π.Μπελτσίδης,Β.Αυλωνίτης, Καραβίδας,Ποσίνκοβιτς, Κλαούντιο, Οικονομίδης, Κρασώνης, Γ.Αυλωνίτης, Σταυρακόπουλος, Χριστόπουλος, Γρηγοράκος, Παυλίδης,Πακακώστας και Παναγιωτόπουλος.