Το Χάβιροφ της Τσεχίας έγινε η επόμενη στάση στα διαδοχικά World Table Tennis Feeder και από πλευράς Παναθηναϊκού συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης.

Ο Αγγελάκης σημείωσε μία νίκη και ηττήθηκε στον 2ο προκριματικό στους τελευταίους διεθνείς αγώνες πριν από την οριστικοποίηση της ελληνικής δήλωσης για το Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης στο απλό.

Στο απλό ανδρών ο Αγγελάκης (νούμερο 308 στον τρέχοντα πίνακα αξιολόγησης) άρχισε θετικά την προσπάθειά του και στο Χάβιροφ μετά από τη θετική πορεία στο Ντίσελντορφ και την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του γερμανικού Feeder.  Στον 1ο προκριματικό γύρο ήταν ιδιαίτερα σταθερός απέναντι στον αριστερόχειρα Γιάκουμπ Ζελίνκα από τη Σλοβακία. Πήρε με διαφορά το 1ο σετ, στην παράταση το 2ο και στην προσωρινή ισοφάριση βρήκε άμεσα τις λύσεις για να σημειώσει νέα νίκη κόντρα σε αθλητή με καλύτερη θέση στη διεθνή κατάταξη (Νο 236). Τα σετ 11-4, 13-11, 7-11 και 11-8.

Στον 2ο προκριματικό υπήρχε ασιατικό εμπόδιο και ήταν πολύ υψηλό. Ο Αγγελάκης κοντραρίστηκε με τον Χο Κβαν Κιτ από το Χονγκ Κονγκ (Νο 171). Έχασε με διαφορά το 1ο σετ, αλλά αντέδρασε με επιτυχία. Στο 6-7 του 2ου σετ πήρε πέντε πόντους στη σειρά και ισοφάρισε, όμως στο επόμενο δέχτηκε εκείνος μεγάλο σερί από τον αριστερόχειρα επιθετικό όταν το 2-2 μετατράπηκε σε 9-2. Γενικά ο Κβαν Κιτ, τον οποίο ο Αγγελάκης αντιμετώπισε και στο διπλό του γερμανικού Feeder πριν από λίγες ημέρες, έδειξε τις μεγάλες του ικανότητες απέναντι στην άμυνα και είχε τον έλεγχο του αγώνα (4-11, 11-7, 3-11, 6-11).

Σημειώνουμε ότι μετά τον Παναγιώτη Γκιώνη και την Κατερίνα Τόλιου η 2η θέση για το Σεράγεβο βγαίνει από το ranking list. Προβάδισμα αυτή τη στιγμή έχουν ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Ελισάβετ Τέρπου, επειδή είναι σήμερα οι 2οι Έλληνες στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης.