Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Γκιώνη για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός αφού έδωσε τα χέρια και για τη νέα χρονιά με τον σπουδαίο Παναγιώτη Γκιώνη που πήρε την πρόκριση του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η συγκεκριμένη συνμφωνία φανερώνει περίτρανα ότι το τμήμα θα κινηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα και τη νέα χρονιά καθώς διατήρησε τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή στο ρόστερ του.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Παναγιώτης Γκιώνης ανέφερε « Είμαι πολύ χαρούμενος φυσικά που θα αγωνιστώ και την επόμενη χρονιά με την ομάδα της καρδιάς μου. Φέτος ήταν μια αρκετά επιτυχημένη χρονιά με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου και χάνοντας το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες.

Αυτό είναι κάτι που μας έχει πεισμώσει ώστε του χρόνου να φέρουμε τον Παναθηναϊκό μας στην κορυφή της Ελλάδας μετά από αρκετά χρόνια. Υγεία να έχουμε και τα καλύτερα έρχονται».