Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χαράλαμπο Γεωργακόπουλο για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας.

Το νεοσύστατο τμήμα του «τριφυλλιού» που επανασυστάθηκε με βάση τις αρχές και τα ιδεώδη του Συλλόγου και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου του στη Β΄Εθνική συνεχίζει την ενίσχυση του για την άνοδο.

«Τριφυλλοφόρος» είναι πλέον ο 24χρονος Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος που είναι μια σημαντική ενίσχυση και αναμένεται να βοηθήσει ενεργά.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ωρωπού  και μάλιστα ήταν πρώτος σκόρερ στην ΕΠΣΑΝΑ με 28 γκολ.

Κατόπιν αγωνίστηκε στη Θύελλα Χαλκείου στην Α΄ Κατηγορίας Χίου και έπειτα πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ Κυριακίου στη Βοιωτία.Κατόπιν αποκτήθηκε από τον ΑΟ Κορωπίου που αγωνιζόταν στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ανέφερε «Είμαι ενθουσιασμένος καθώς ανήκω πλέον στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Για μένα ένα όνειρο εκπληρώθηκε καθώς εντάσσομαι στον Σύλλογο που υποστηρίζω από μικρό παιδί και στο μυαλό μου είναι να βοηθήσω την ομάδα για να εκπληρώσει τους στόχους της».