Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε του Ηνίοχου με 8-3 στο Μετς και πάει για το εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής και ανόδου την Πέμπτη με τον Κορυδαλλό.

Μια ακόμα νίκη πέτυχε το «τριφύλλι» αφού επιβλήθηκε του αξιόμαχου Ηνίοχου με 8-3 σε ένα ματς που παρακολούθησαν 50 φίλαθλοι της ομάδα ενώ είχε και τηλεοπτική κάλυψη από το PAOTV για πρώτη φορά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησε και ο αθλητής ΑμεΑ του Παναθηναϊκού Νίκος Φύτρος που φωτογραφήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο ημίχρονο ήταν για γερά νεύρα αφού ήταν ισόπαλο με 3-3 με τους «πράσινους» να έχουν λίγο παραπάνω νευρικότητα και σε συνδυασμό με κάποια λάθη επέτρεψαν στον αντίπαλο να είναι μέσα στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι , ανέβασε ταχύτητες σε άμυνα και επίθεση και  έκλεισαν τον αντίπαλο στην πλευρά του.

Από πλευράς Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν οι Παναγιωτόπουλος,  Κατεβτσιάν,  Λιαρόπουλος, Ηλιάδης, Κωνσταντίνου, Παούρης Γ.Μπελτσίδης, Μουρτζούκος, Κλαούντιο, Ζαφειράτος, Γιώτης, Σχοινάς και Σκλαβουνάκης.

Σε ότι αφορά τους σκόρερ ο Λιαρόπουλος κατάφερε και βρήκε τέσσερις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Ηλιάδης, Κατεβτσιάν, Ζαφειράτος και Γιώτης.