Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα με τα περισσότερα μετάλλια στο ατομικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που έγινε στο ΣΕΦ.

Το «τριφύλλι» κατέκτησε συνολικά  εννιά μετάλλια αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ολυμπιακό με έξι μετάλλια.

Η μεγάλω πρωταγωνίστρια του τουρνουά Κατερίνα Τόλιου τόνισε στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας «Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα και πήρα τέταρτη φορά τον τίτλο. Έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα. Όλα τα ματς ήταν δύσκολα και το Πανελλήνιο γενικά από τα πιο κουραστικά, που έχω παίξει. Έφτασα τελικά σε έναν ακόμα τίτλο και χαίρομαι πολύ γιατί ανταμείβονται οι κόποι μου.

Με την Τέρπου γνωρίζουμε η μία το παιχνίδι της άλλης και ήξερα από την αρχή ότι θα είναι πολύ επικίνδυνη αντίπαλος. Πάλεψα πολύ, παρά την κούραση έψαξα τις λύσεις στον τελικό και τα κατάφερα. Ήταν πολύ κρίμα, που τραυματίστηκε η Έλσα στο 5ο σετ και ειδικά σε έναν τελικό. Μπόρεσε να συνεχίσει, σίγουρα όχι όπως θα ήθελε, αλλά βρήκε τα αποθέματα να συνεχίσει τον αγώνα και προσπάθησε πολύ. Μεγάλη η χαρά μου και για τον τρίτο σερί τίτλο με την Κωνσταντίνα (σ.σ. Παρίδη). Είμαστε πολύ καλές φίλες, έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».