Τον 1594ο τίτλο του γιόρτασε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, καθώς μετά την αναγνώριση του τίτλου στα esports, ήρθε μια ακόμα κούπα για τους «ρίνγκο» του ΠΑΟ στο πιστόλι ταχύτητας εφήβων

Η προχθεσινή ημέρα των Αγώνων ολοκληρώθηκε με τις ιστορικές συμμετοχές του Τμήματος στο Πρηνηδον Τουφέκι Εφήβων.

Μεταξύ 14 σκοπευτων, ο Λαζαράκος Αντώνης κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο με σκορ 558/600!

Αξιοσημείωτη η συμμετοχή του Γιαννιτσάνου Γιάννη, που κατετάγη 12ος με σκορ 500/600, παρά τις δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί όσον αφορά τη λειτουργικότητα του όπλου του!

Η ίδια δυσλειτουργικοτητα υποχρέωσε χθες την Μιχελάκη Εμμανουέλα να μην βαθμολογηθεί στο αντίστοιχο Αγώνισμα Νεανίδων.

Και τα 2 ελπιδοφόρα παιδιά της ομάδας, έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους ώστε να κατακτήσουν αυτό που τους αξίζει βάσει των δυνατοτήτων τους τα επόμενα χρόνια.

Χτες ήρθαν τα πιο σπουδαία… Η τριάδα Σαλταγιάννης Άρης-Κανιουρης Νικόλαος-Παναγιωτίδης Δημήτρης κατάφεραν να κατακτήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Πιστόλι Ταχύτητας Εφήβων (Τίτλος Νο 1.594) μετά από 27 χρόνια!

Στον αγώνα της Μαλακάσας, Κανιουρης και Σαλταγιάννης πέρασαν στον Τελικό του Αγωνίσματος, όπου ο πρώτος κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο και ο δεύτερος την 5η θέση αντίστοιχα.

Οι επιτυχίες όμως δε σταμάτησαν εκεί… Στο Σκοπευτήριο του Βύρωνα, η Μιχελάκη Εμμανουέλα μετά από έναν σταθερό αγώνα πέρασε ως 7η στον Τελικό του Αεροβόλου Τουφεκιού Νεανίδων. Εκεί, η 14χρονη σκοπεύτρια σε έναν εκπληκτικό αγώνα, που κρίθηκε στις 2 τελευταίες βολές, κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο και απέδειξε την εκπληκτική δουλειά που κάνει ο κόουτς Θοδωρής Κοτταράς.

Σήμερα,  ολοκληρώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων με τα αγωνίσματα Αεροβόλου Τουφεκιού Mix και Ελεύθερου Πιστολιου Εφήβων.