Συνεχίζουν να στοχεύουν τίτλους στο τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού καθώς κατέκτησαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο αεροβόλο πιστόλι στις Νεάνιδες.

Μια ακόμα μεγάλη στιγμή για το τμήμα σκοποβολής του «τριφυλλιού» που γιόρτασε συνολικά τον 181ο επίσημο τίτλο του ενώ αυτό ήταν το τρίτο πρωτάθλημα για τις Νεάνιδες του Συλλόγου στο συγκεκριμένο όπλο μετά το 2020 και το 2021.

Στο σύνολο από πλευράς Παναθηναϊκού λάβανε μέρος 14 αθλητές μας. Στα αγωνίσματα αεροβόλο τουφέκι Εφήβων Κολιάβρας Γεώργιος Αργυρόπουλος Άγγελος Κατσαρός Γιώργος Αεροβόλο τουφέκι Νεανίδων Μιχελάκη Εμμανουέλα Μακράκη Ειρήνη Βαρβάρα Νικολοπούλου Αργυρή Καλαϊτζάκη Δήμητρα Μαρία.

Στον τελικό περάσανε και κατατάχθηκαν στην δεύτερη θέση Μιχελάκη Εμμανουέλα και στην τρίτη η Μακρακη Ειρήνη Βαρβάρα Αεροβόλο πιστόλι Εφήβων Κοτταρας Μιχάλης Τρεκλης Θεόδωρος Μιχαλόπουλος Παναγιώτης Αεροβόλο πιστόλι Νεανίδων Μιχελάκη Εβίτα Καπέτα Χριστίνα Καπετα Άννα Κοναξη Αναστασία

Στον τελικό περάσανε και κατατάχθηκαν στην τρίτη θέση ο Τρεκλης Θεόδωρος και την έβδομη ο Μιχαλόπουλος Παναγιώτης.

Στις  νεάνιδες στην έκτη θέση η Κοναξη Αναστασία και στην δεύτερη θέση Μιχελάκη Εβίτα

Στα υπόλοιπα  ομαδικά κατακτήσαμε την τέταρτη θέση στο τουφέκι Εφήβων και την δεύτερη θέση στο τουφέκι Νεανίδων και στο πιστόλι Εφήβων Η ΣΚΟΕ βράβευσε την πολυνίκη ομάδα στην κατηγορία Εφήβων Νεανίδων για το 2023 όπου πήραμε την πρώτη θέση.