Συνεχίστηκαν οι επιτυχίες για το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού και το απόγευμα καθώς κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο αεροβόλο πιστόλι εφήβων.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα  η τριάδα Κανιούρης Νικόλαος-Σαλταγιάννης Αρης-Παναγιωτίδης Δημήτρης κατέλαβαν την Πρώτη Θέση στην Ομαδική Κατάταξη, με αθροιστική επίδοση 1.637/1.800!

Οι τρεις  τριφυλλοφόροι Σκοπευτές πέρασαν στον Τελικό του Αγωνίσματος, όπου και καταταχθηκαν στις θέσεις 3-5-8, με τον Κανιουρη να κατακτά το Χάλκινο Μετάλλιο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μια σημαδιακή  μέρα για το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού Α.Ο., διότι μετά από δεκαετίες, συμμετείχαν στο αγώνισμα του πρηνηδόν εφήβων 2 αθλητές στους Πανελλήνιους αγώνες.

Μεταξύ 14 σκοπευτων, ο Λαζαράκος Αντώνης κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο με σκορ 558/600!

Αξιοσημείωτη η συμμετοχή του Γιαννιτσάνου Γιάννη, που κατετάγη 12ος με σκορ 500/600, παρά τις δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί όσον αφορά τη λειτουργικότητα του όπλου του!

Η ίδια δυσλειτουργικοτητα υποχρέωσε χθες την Μιχελάκη Εμμανουέλα να μην βαθμολογηθεί στο αντίστοιχο Αγώνισμα Νεανίδων.

Και τα 2 ελπιδοφόρα παιδιά της ομάδας, έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους ώστε να κατακτήσουν αυτό που τους αξίζει βάσει των δυνατοτήτων τους τα επόμενα χρόνια.