Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας ανδρών του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε ισόπαλο εκτός έδρας με 7-7 κόντρα στον ΓΣ Σαλαμίνας και βρίσκεται πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός με μια σειρά λαθών αντί να φύγει με το τρίποντο έφυγε με τον ένα βαθμό ισοπαλίας από τη Σαλαμίνα αφού το 0-7 υπέρ του μετατράπηκε σε 7-7.

Το «τριφύλλι» επαναπαύτηκε πλήρως στο σκορ που είχε μέχρι το 25΄ και ουσιαστικά …σταμάτησε κάπου εκεί.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός και έβαλε από τα πρώτα λεπτά τους αντιπάλους του στα…δίχτυα. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 2΄ με τον Β. Αυλωνίτη και δύο λεπτά αργότερα το «τριφύλλι» διπλασίασε τα τέρματα του με τον Λιαρόπουλο.

Στο 10΄ ο Παναθηναϊκός ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 με τον Καραβίδα ενώ το τελευταίο δίλεπτο ήταν προσωπική υπόθεση του Σταυρακόπουλου που πέτυχε δύο γκολ.

Με αυτά και με αυτά το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 0-5 για τον Παναθηναϊκό που σκόραρε κατά ριπάς.

Στο 24 ο Σταυρακόπουλος έκανε το 6-0 με μακρινό σουτ και στο 25 ο ίδιος παίκτης με γυριστό απευθείας από τον Χριστόπουλο έκανε το 7-0. Στο επόμενο  λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ και  μείωσαν σε 7-2 και στο 27 μείωσαν σε 7-3 και στο 28 σε 7-4. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 5-7 στο 34΄ και 6-7 στο 35΄. Ο Χριστόπουλος έπιασε πέναλτι 53 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα όμως δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο καις το πέναλτι που ήρθε 4 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη που έφερε και το τελικό 7-7.

Παναθηναϊκός (Ζιάβας):Χριστόπουλος,  Κλαούντιο, Κρασώνης, Λιαρόπουλος, Καραβίδας, Σταυρακόπουλος, Β.Αυλωνίτης, Οικονομίδης, Μουντοκαλάκης, Γιώτης, Γρηγοράκος Παυλίδης Βλάχος και Π.Μπελτσίδης,