Την 3η θέση στο διπλό ανδρών του Βαλκανικού πρωταθλήματος οι Κώστας και Γιώργος Κωνσταντινόπουλος του Παναθηναϊκού.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν το πρωί της Τετάρτης στο διπλό ανδρών, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Αλμπένα, τα αδέρφια Γιώργος και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος. Σε αμφίρροπο ημιτελικό με τους Βούλγαρους Βλαντιμίρ Πέτκοφ/Πετιό Κράστεφ προηγήθηκαν με 2-0 σετ, αλλά στο τέλος κάμφθηκαν με 3-2 και δεν μπόρεσαν να προκριθούν στον τελικό. Η ελληνική αποστολή ολοκλήρωσε την αγωνιστική παρουσία της στη Βουλγαρία με δύο μετάλλια, χρυσό στο ομαδικό ανδρών και χάλκινο στο διπλό ανδρών . Η εξέλιξη του ημιτελικού των Κωνσταντινόπουλων 15-13, 11-7, 9-11, 8-11 και 8-11.

Καλός απολογισμός επίσης, είναι ότι έφτασαν μέχρι την 8άδα ο Κ. Κωνσταντινόπουλος στο απλό ανδρών, οι Μαλαματένια Παπαδημητρίου/Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα και Αλίκη Κιούφη/Ιωάννα Γερασιμάτου στο διπλό γυναικών. Στις θέσεις 9-16 του απλού πλασαρίστηκαν ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης, ο Γ. Κωνσταντινόπουλος και η Ιωάννα Γερασιμάτου.Το διπλό ανδρών άρχισε από τον γύρο των «16». Από τη βάση του ταμπλό οι Γ. και Κ. Κωνσταντινόπουλος απέκλεισαν αρχικά τους Βούλγαρους Ερέν Μπεκίρ/Σόγιαν Σάριεφ με 3-0 σετ. Στα προημιτελικά νίκησαν επίσης με 3-0 τους Τούρκους Ουγκουρτσάν Ντουρσούν/Αλί Αφσίν Γκουλ κι εξασφάλισαν θέση στα μετάλλια. Αύριο το πρωί αντιμετωπίζουν στην 4άδα τους Βούλγαρους Βλαντιμίρ Πέτκοφ/Πετιό Κράστεφ.

Ο Χατζηλυγερούδης και ο Αντωνιάδης αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο χάνοντας από τους Βούλγαρους Στεφάν Ντιμιτρόφ/Ράντοσλαβ Κότεφ με 3-1 σετ.

Στο απλό ανδρών το νοκ άουτ ταμπλό ήταν των «32» και τρεις αθλητές μας είχαν byeστον 1ο γύρο. Στη 16άδα ο Κωνσταντίνος κατέβαλλε τον Τούρκο Γιλμάζ Τουγκάι με 3-0 σετ και στα προημιτελικά έχασε με 3-0 από τον επίσης Τούρκο Ιμπραχίμ Γκουντούζ. Ο Γιώργος είχε γερή αναμέτρηση στον 2ο γύρο με τον Ρουμάνο Αλεξάντρου Μανόλε και αποκλείστηκε με 3-1 σετ.