Σπουδαία επιτυχία για την Εθνική ομάδα beach sitting volley στους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες του Ηρακλείου αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο έχοντας τον Γιάννη Σώμο του Παναθηναϊκού στη σύνθεσή της.

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία της στους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες του Ηρακλείου.

Η «γαλανόλευκη» με την ομοσπονδιακή κόουτς Ζωή Γονιού και τον Γιάννη Σώμο του «τριφυλλιού» στη σύνθεση είχε εξαιρετική παρουσία που έφερε μάλιστα μετάλλιο και αναμφίβολα είναι μια από τις μεγάλες επιτυχίες αθλητή ΑμεΑ του Συλλόγου.

Στον πρωινό ημιτελικό η Ελλάδα λύγισε με 21-13 και 21-6 από την δυνατή Βοσνία ωστόσο στον μικρό τελικό με την Ιταλία έκανε ότι χρειαζόταν στα κρίσιμα σημεία και πήρε το μετάλλιο με σπουδαία ανατροπή.

Η Ελλάδα έχασε το πρώτο σετ με 20-22 όμως ισοφάρισε άμεσα με 21-14 και στο τρίτο και καθοριστικό σετ πήρε τη νίκη με 16-14 και έγραψε μια σπουδαία επιτυχία στο ενεργητικό της.

Η υπόλοιπη ομάδα πέραν της κόουτς Γονιού και του Σώμου αποτελείται από τους Χελβατζιάν Αράμ, Γιαννακαράς Θέμης, Βαρδής Στράτος και Πάλσιν Αλέξανδρος.