Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επικράτησε 1-0 των Νέων Ατρομήτου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, χάρη σε τέρμα της Σιδηρά λίγο πριν το τέλος ενώ οι «πράσινες» είχαν και δύο δοκάρια.

Το «τριφύλλι» κατάφερε τελικά και πήρε το τρίποντο απέναντι στις αξιόμαχες Νέες Ατρομήτου  και μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ λίγο πριν το τέλος του ματς.Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε και άλλες φορές κοντά στο γκολ με πιο κλασσικές περιπτώσεις τα δοκάρια της Ρόγκαν και της Δημητρίου.

Παρόλα αυτά η Σιδηρά ήταν εκείνη που κατάφερε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα και να λύσει το γόρδιο δεσμό για τον Παναθηναϊκό στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης. Με αυτή τη νίκη ο Σύλλογος Μεγάλος συνέχισε τη μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης με βασικό αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός (Ρούβαλης): Γιαννακούλη, Κακαμπούκη, Ρόγκαν, Δημητρίου, Σιαφαρίκα, Χαμαλίδου Κατωπόδη, Νεφρού, Ντομόντ, Σπυριδωνίδου και Σιδηρά.

Στο παιχνίδι μπήκαν ακόμα οι Κανέλλου αντί της Χαμαλίδου, η Τσιρούλη στη θέση της Κατωπόδη και η Γκραντ αντικατέστησε τη Σιαφαρίκα