Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Παυλίδη για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας ανδρών για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε το τριφύλλι στο futsal καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον 19χρονο ταλαντούχο Κωνσταντίνο Παυλίδη.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και ήταν στέλεχος των πράσινων ομάδων Κ12, Κ14 και Κ16. Εν συνεχεία μεταπήδησε στον Πανιώνιο και αγωνίστηκε με τις ομάδες Κ17 και Κ18 ενώ κατόπιν έπαιξε στην Κ19 της ΑΕΚ και παράλληλα αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Παυλίδης είπε «Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα που ήρθα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω ξανά το τριφύλλι στο στήθος και μεγάλη μου τιμή που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Θα δώσω τα πάντα από την πλευρά μου για να βοηθήσω τους στόχους της ομάδας  και τον τεράστιο σύλλογο που λέγεται Παναθηναϊκός. Θέλω να ευχαριστήσω κυρίως τον προπονητή μου κύριο Ζιάβα και όλους που πίστεψαν σε μένα για να γίνει αυτή  μεταγραφή.»