Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Μαρτσάκη για τα τμήματα ΑμεΑ του Συλλόγου.

Σε μια ακόμα πολύ δυναμική ανανέωση προχώρησε το «τριφύλλι» αφού ο Χρήστος Μαρτσάκης θα συνεχίσει να βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό του Συλλόγου.

Η φανέλα με το νούμερο 13 θα έχει και φέτος κάτοχο τον Χρήστο Μαρτσάκη ο οποίος θα συνεχίσει να είναι από τα σημαντικά μέλη της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο ενώ παράλληλα είναι πιθανό εφόσον του το επιτρέψουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις να βοηθήσει και σε άλλο τμήμα ΑμεΑ.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Μαρτσάκης επισήμανε «Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να σηκώσουμε στην κορυφή τον Παναθηναϊκό στον αθλητισμό ΑμεΑ και παράλληλα να φέρουμε τους οπαδούς του Συλλόγου γύρω από όλο αυτό.

Αγωνιστικά πέρυσι δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε στο μπάσκετ με αμαξίδιο όμως ξέρουμε το σήμα που έχουμε στη φανέλα μας και την ιστορία που κουβαλάει ο Παναθηναϊκός και για αυτό είμαστε εδώ για να γυρίσουμε και πάλι στην πρώτη θέση».