Μια ακόμα κούπα ήρθε απόψε στον Σύλλογο καθώς οι Κορασίδες επιβλήθηκαν του Ανταίου με 71-41 και κατέκτησαν το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ με 3-0 νίκες.

Επρόκειτο για τον 33ο τίτλο για το μπάσκετ γυναικών και τα τμήματα υποδομής του ενώ αυτός ήταν συνολικά το 9ο πρωτάθλημα ΕΣΚΑ για τις Κορασίδες και ο εκτός συνεχόμενος!

Οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού κατέκτησαν αήττητες τον τίτλο του Πρωταθλητή, με 24 νίκες σε ισάριθμους αγώνες!

Ο Παναθηναϊκός «γιορτάζει» την back to back κατάκτηση τόσο του Πρωταθλήματος Κορασίδων όσο και των Νεανίδων  (πριν λίγες ημέρες), καθώς είχε «στεφθεί» πρωταθλητής και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες και την περσινή αγωνιστική περίοδο!

Οι κορασίδες του Παναθηναϊκού θα διεκδικήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα απευθείας από την Τελική Φάση, σαν πρωταθλήτριες της ΕΣΚΑ. Οι δευτεραθλήτριες του Ανταίου θα περάσουν από την προκριματική φάση για την είσοδο τους στην Τελική Φάση.

Μετά τον αγώνα, δόθηκαν τα μετάλλια και το κύπελλο στις ομάδες.

Η κυρία Θειακού- Σπίνου απένειμε και τα χρυσά μετάλλια στις αθλήτριες του Παναθηναϊκού.

Η απονομή του κυπέλλου  στον Παναθηναϊκό έγινε δια χειρός του Προέδρου της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 71

ΑΝΤΑΙΟΣ 41

Διαιτητές: Πολάτογλου, Στραγαλινός, Πλέγας

Δεκάλεπτα: 26-3, 40-12, 53-26, 71-41

Παναθηναϊκός (Μαντζιώρης, Τσεμπέρης): Ματίσεν 10 (2), Λαγωνικάκη 16, Μηλιτσοπούλου 9 (2), Χολογκίτα, Ιωάννου 4, Σάμιτα, Καμπάκα 3, Μουστάκη, Τουλούπη 2, Κουκουζέλη 16, Υφαντοπούλου 11 (1)

Ανταίος (Διαμαντής): Εράρουι 4, Αγγελίδη 6, Ανίγκμπο 12 (2), Νάντι 12, Οκετσούκουου 2, Εμέζιε, Μελαδίνη, Ομπιέφουλε 3, Έντεχ 2, Χατζηθεοδώρου, Ισίμπορ, Ουγγουου