Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το τμήμα Boccia του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Μασούρα να πρωταγωνιστεί μαζί με τον κόουτς Σωτήρη Χρονόπουλο την πρώτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Το «πράσινο» δίδυμο είχε το απόλυτο των νικών στους τρεις αγώνες που έδωσε στο κλειστό γυμναστήριο «Κακούρης» στο Ίλιον και πέρασε στα προημιτελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην κατηγορία BC3.
Στον πρώτο αγώνα ο Μασούρας επιβλήθηκε με 15-0 του Ιζέτ Μπουρμπούν από τους Αετούς Θεσσαλονίκης, ενώ στο δεύτερο ματς νίκησε τον Χρήστο Πτολεμαίο από τον Τυρταίο με 12-0.
Στο τρίτο και τελευταίο του ματς που του έδωσε και την πρωτιά στον όμιλο επικράτησε του Μάριου Αγγελή με 11-0 και πάλι από την ομάδα του Τυρταίου.
Στην προημιτελική φάση ο Μασούρας μαζί με τον κόουτς Χρονόπουλο θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Αετών Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τους Καλύβα-Κιούπη.
Ο συγκεκριμένος αγώνας θα γίνει την Παρασκευή ενώ αύριο μπαίνει στη μάχη ο «βενιαμίν» του Παναθηναϊκού Λευτέρης Γιοβάνης και το αγωνιστικό του ραντεβού είναι στις 11 το πρωί.