Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Βλάχο για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Σε μια ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Παναθηναϊκός αφού έντυσε στα «πράσινα» και τον Θοδωρή Βλάχο.

Πρόκειται για μια επιπλέον δυναμική μεταγραφική κίνηση που δίνει μεγάλη δυναμική και ποιότητα στο τμήμα futsal στην πρώτη ιστορική σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους πλέον αποτελεσματικούς  και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου σάλας και έχει αγωνιστεί σε Ηνίοχο και Δούκα.

Ο Βλάχος αποκτήθηκε από την αξιόμαχη ομάδα του Ερμή Ζωγράφου και αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό βέλος στη φαρέτρα του κόουτς Γιάννη Ζιάβα.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Βλάχος είπε «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό σε μια χρονιά που η ομάδα αγωνίζεται για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία.

Είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας να φτάσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται και αναμφίβολα να σταθούμε επάξια και να φανούμε αντάξιοι στο όνομα της φανέλας που φοράμε».