Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Κουρούβανη για το τμήμα υδατοσφαίρισης, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνησε προχώρησε ο Παναθηναϊκός στο πόλο, καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του, τον Νίκο Κουρούβανη.

Ο σημαντικός διεθνής πολίστας ήρθε από τον ΝΟ Βουλιαγμένης (γέννημα-θρέμμα)  στον Παναθηναϊκό με σκοπό να ανέβει ακόμα περισσότερο η ποιότητα του «τριφυλλιού».

Πρόκειται για έναν παίκτη που ήταν παρόντας στις μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες της Βουλιαγμένης και αναμφίβολα προσδίδει ξεχωριστή αίγλη στο «πράσινο» ρόστερ.

Αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά με αξιόπιστο σουτ από απόσταση και οργανωτικές ικανότητες με τη μπάλα στο χέρι.

Ο 24χρονος περιφερειακός  παίκτης ήταν στην Εθνική Εφήβων όταν κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2018 και θεωρείται ένας από τους καλύτερους πολίστες της γενιάς του.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Νίκος Κουρούβανης ανέφερε «Είναι τιμή και χαρά που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα είναι ιδιαίτερη η στιγμή για μένα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος Σύλλογος και εγώ από πλευράς μου θα κάνω ότι μπορώ για να πάμε το τμήμα πόλο ένα βήμα παραπέρα. Εύχομαι να έχουμε μια γεμάτη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες».