Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη Ζαφειράτο για το τμήμα futsal την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του «τριφυλλιού» για τη νέα αγωνιστική χρονιά καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τον Άρη Ζαφειράτο.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής ήταν παρόντας την πρώτη χρονιά του τμήματος και ήταν ένας από τους συντελεστές της ανόδου και ο Κεφαλονίτης παίκτης θα είναι και τη νέα χρονιά στο «τριφύλλι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατέχει και το ηλικιακό ρεκόρ του μικρότερου αθλητή του Συλλόγου αφού τίμησε την πράσινη φανέλα σε ηλικία 4 ετών και 10 μηνών και έμεινε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού για πάνω από δέκα χρόνια.

Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα U17 και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Πανερυθραϊκό, Νέα Ιωνία, Εθνικό, Δόξα Βύρωνα, Αθηναϊκό και Προοδευτική.  Σπούδασε στην Αμερική με 100% αθλητικές υποτροφιες και κατάφερε να κερδίσει το κολλεγιακο πρωτάθλημα του 2012 με την ομαδα του Indiana University.

Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟ ο Άρης Ζαφειράτος υπογράμμισε «Για μένα είναι ιδιαίτερη η χαρά που θα βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό τη χρονιά που η ομάδα ανεβαίνει στα μεγάλα σαλόνια στο ποδόσφαιρο σάλας. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί όταν φοράς το τριφύλλι και σίγουρα μας γεμίζει με μια επιπλέον ευθύνη σε όσους είμαστε στην ομάδα».