Το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού ξεκίνησε δυναμικά την πρώτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος με την Αναστασίου να κάνει την ταχύτερη πράσινη κούρσα της ιστορίας στα 100μ.

Πολύ καλή παρουσία και νέο ατομικό ρεκόρ για την Άρτεμις Αναστασίου του Παναθηναϊκού που τερμάτισε σε 11.38 (1,6) κάνοντας μια σχετικά χαλαρή κούρσα, δίχως συναγωνισμό. Η αθλήτρια βελτίωσε το 11.41, που της έδωσε την πρώτη θέση στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα βελτίωσε και το ρεκόρ Παναθηναϊκού.

Με αυτή την επίδοση της η Αναστασίου εξασφάλισε την πρόκριση της και στον τελικό των 100μ. γυναικών και ήταν η καλύτερη επίδοση των προκριματικών.

Στο ίδιο αγώνισμα στους άνδρες εξασφάλισαν τη συμμετοχή στους δύο τελικούς οι Βασίλης Μυριανθόπουλος με 10.61 και Γιάννης Βοσκόπουλος με 10.63. Το πάλεψε στο ίδιο αγώνισμα ο Γιώργος Κουρής με επίδοση 11.38 παρότι δεν πέρασε στους τελικούς.

Σε ότι αφορά τον Κώστα Γαβαλά πήρε την 27η θέση με 50.94 στα 400μ. ενώ συμμετοχή στους τελικούς το απόγευμα θα έχουν οι Στέλιος Σκορδίλης και Πέτρος Χατζίου στο επί κοντώ καθώς και η ομάδα 4Χ100.