Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα χρονιά στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί, παρουσία του Προέδρου κ. Παναγιώτη Μαλακατέ και του Γενικού αρχηγού κ. Σωτήρη Νίκα.

Το απόγευμα της Τετάρτης 16 Αυγούστου έλαβε χώρα η πρώτη συνάντηση του ποδοσφαίρου γυναικών στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για την παραχώρηση του χώρου.

Η ομάδα φέτος θα αγωνιστεί στη Α΄ Εθνική Κατηγορία με νέους στόχους και προκλήσεις όπως ανέφερε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χαραλαμπίδης :«Στόχος μας είναι πρώτα να δέσουμε σαν ομάδα, σαν σύνολο. Πρέπει γρήγορα να το πετύχουμε αυτό καθώς το πρωτάθλημα ξεκινάει σύντομα. Έχουμε ένα πολύ ποιοτικό έμψυχο δυναμικό αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να φτιάξουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό και αντάξιο του Παναθηναϊκού. Έχουν έρθει υψηλού επιπέδου αθλήτριες και Ελληνίδες και ξένες, οι οποίες πολύ σύντομα θα δώσουν το στίγμα τους. Εύχομαι να κλείσει η χρονιά όπως την ονειρευόμαστε, να κατακτήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε βάλει και ο Παναθηναϊκός να πρωταγωνιστεί και στο ποδόσφαιρο γυναικών όπως του αρμόζει».

Στην πρώτη τους συγκέντρωση οι «πράσινες» δέχτηκαν το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαλακατέ για τη φετινή χρονιά και τον Γενικό αρχηγό, κ. Σωτήρη Νίκα.

Παρούσες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ήταν οι: Χαρά Δημητρίου, Στέλλα Ντζάνη, Φαίδρα Λόγου, Μαρία Δούλη, Μαρίνα Τσιρούλη, Ελένη Καμαριανού, Μαίρη Κοκοτσάκη, Ελένη Κακαμπούκη, Μαριάννα Κατωπόδη, Δήμητρα Γιαννακούλη, Αναστασία Αντιόχου, Τζιοβάνα Μάια, Χριστίνα Κανέλλου, Παρί Δέλιου, Ιωάννα Χαμαλίδου, Δανάη Σιδηρά, Μάνια Ρόγκαν, Ειρήνη Νεφρού, Νίκη Σιαφαρίκα και Ματίνα Νταρζάνου.

Στις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στην ομάδα και οι Τσέλσι Ντόμοντ, Άντζελα Χάρις, Άρια Ανδρή και Δανάη Δημητροπούλου.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας:

Προπονητής: Γιάννης Χαραλαμπίδης

Γυμναστής: Θοδωρής Ποντίδης

Προπονητής τερματοφυλάκων: Χάρης Μινογιάννης

Αναλυτής: Νίκος Καραδημήτρης

Φυσικοθεραπευτής: Γιώργος Σπηλιωτόπουλος

Τιμ μάνατζερ: Βαγγέλης Φλέγκας

Υπεύθυνος τμήματος: Περικλής Παπαδόπουλος