Το τμήμα Παραμπάντμιντον του Παναθηναϊκού ξεκίνησε τους αγώνες του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Αλεξανδρούπολη έχοντας τη μοναδική συμπαράσταση 20 οπαδών του από την πόλη σε μια ακόμα ανεπανάληπτη οπαδική παρουσία στο άθλημα.’

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να παρατάχθηκε με ελλείψεις βασικών αθλητών του στο Παραμπάντμιντον όπως είναι οι Φωκιανός, Κατωπόδης, Φύτρος  και Κοντογιάννης όμως παρόλα αυτά στάθηκε και πάλι στο ύψος της περίστασης.

Οι τρεις «τριφυλλοφόροι» αθλητές Νίκος Γαστεράτος , Παναγιώτης Χριστόφορος και Γιάννης Παπαϊωάννου μπήκαν στη μάχη από σήμερα και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Η κόουτς Σεμίνα Αλεξίου και η γενική διευθύντρια Ηρώ Μαλλιαρού έμειναν ικανοποιημένες από την προσπάθεια και τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας που ήταν τα εξής:

Γαστεράτος – Χριστόφορος 2-1

Χριστόφορος – Παπαϊωάννου 2-0

Παπαϊωάννου – Σταμάτης 0-2

Γαστερατος – Σταμάτης 0-2

Για μια ακόμα φορά ιστορική ήταν η συμπαράσταση των οπαδών του «τριφυλλιού» από την Αλεξανδρούπολη (για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά) και αυτή τη φορά βρέθηκαν 20 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για να στηρίξουν την προσπάθεια. Παρά το γεγονός ότι ήταν καθημερινή δεν τους απέτρεψε να δώσουν δυναμικό παρών και να  είναι και πάλι η ασπίδα στην ομάδα.