Ο προπονητής του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας ανδρών του Παναθηναϊκού Γιάννης Ζιάβας αναφέρθηκε στους στόχους του τμήματος τη νέα σεζόν.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com τόνισε «Γνωρίζουμε καλά το ήδη υψηλό επίπεδο της συνεχούς ανερχόμενης Ελληνικής Σάλας, αλλά ένας Οργανισμός με το μέγεθος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ δεν μπορεί παρά να έχει στόχο καταρχήν την καθιέρωση του τμήματος στην ελίτ του Ελληνικού Futsal και βέβαια στην εξέλιξη του στη συνέχεια και σε διεκδικητή της κορυφής.

Από την επόμενη μέρα της ανόδου μας ξεκινήσαμε Διοίκηση και Τεχνικό επιτελείο να δουλεύουμε για την καλύτερη οργάνωση κι κυρίως την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας εν όψη της απαιτητικής νέας σεζόν.

Η ομάδα θα εμφανιστεί με πολλά νέα πρόσωπα τα οποία έρχονται να συμπληρώσουν και να αναβαθμίσουν ποιοτικά τον υπάρχοντα κορμό των παικτών που πέτυχαν την άνοδο. Ο κεντρικός σχεδιασμός ήταν η δημιουργία ενός Ελληνικού ρόστερ που θα αποτελείται από νεαρούς κυρίως παίκτες (αυτή τη στιγμή έχουμε 10 παίκτες κάτω των 27 ετών εκ των οποίων 4 κάτω των 21), αλλά θα έχει και την αναλογία παικτών με την εμπειρία και την νοοτροπία του Πρωταθλητισμού και την προσωπικότητα να ηγηθούν της νέας μας προσπάθειας (αυτή τη στιγμή έχουμε 4 παίκτες άνω των 32 ετών).

Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία με πολύ δουλειά καθώς ο πρώτος βραχυπρόθεσμος στόχος είναι να βρεθούμε στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας μας στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος. Η κλήρωση μας έβαλε ψηλά τον πήχη και στις 2 πρώτες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσουμε τον 3ο (ΑΘΗΝΑ90) αλλά και τον Πρωταθλητή (ΔΟΥΚΑ) του περσινού Πρωταθλήματος.

Έχουμε όλοι στην ομάδα πολλές φιλοδοξίες αλλά και προσδοκίες για την νέα χρονιά, ταυτόχρονα όμως έχουμε και γνώση και των απαιτήσεων που θα έχουν Διοίκηση και κόσμος από εμάς. Κυρίως όμως έχουμε γνώση της δουλειάς που πρέπει να γίνει και της υπομονής και επιμονής που πρέπει να δείξουμε στο πλάνο και στον μακροπρόθεσμο στόχο να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε συνέχεια καθημερινά σαν ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο».