Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ξεκινάει ενεργά την δραστηριότητά του στην Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μετσμοσχευμένων με πρώτο αθλητή τον Γιάννη Γιασιράνη.

Ο Σύλλογος μπαίνει δυναμικά σε μια ακόμα αθλητική ομοσπονδία και στόχος είναι η ανάπτυξη και ο ερχομός ακόμα περισσότερων νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στην ΑΟΝΜ.

Ήδη υπάρχει μια ομάδα αθλητών που είναι ενεργή γύρω από τον Παναθηναϊκό και το πρώτο δελτίο είναι αυτό του Γιάννη Γιασιράνη.  Ο 36χρονος αξιωματικός στο βαθμό του λοχαγού που ασχολείται με την πληροφορική έκανε ερασιτεχνικά κολύμβηση και έσπευσε να ενταχθεί στις τάξεις του Συλλόγου.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com είπε «Αισθάνομαι υπερήφανος που αναλαμβάνω τον ρόλο του πρώτου αθλητή του ΑΟΝΜ για τον Παναθηναϊκό στο τμήμα κολύμβησης. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να εκπροσωπώ την ομάδα σε αυτήν την κατηγορία. Θα εργαστώ σκληρά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φέρω επιτυχίες στην ομάδα μας.

Με αφοσίωση, αποφασιστικότητα και πάθος, θα προσπαθήσω να επιδείξω τις δυνατότητές μου και να ανεβάσω τον πήχη των επιδόσεών μου. Ευχαριστώ την ομάδα και ιδιαίτερα το προπονητικό team, Παναγιώτη Παϊπετη και Άννα Λαμπριανίδη για την καθοδήγηση και την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει και υπόσχομαι ότι θα την ανταμείψω με αποτελέσματα και προσπάθεια. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον Παναθηναϊκό».