Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Παπαδόπουλο για το γυναικείο τμήμα Futsal

Το γυναικείο τμήμα Futsal του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε πέρυσι για πρώτη φορά και η χρονιά ήταν επιτυχημένη με την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Φέτος στον πάγκο της γυναικείας  ομάδας  Futsal θα βρίσκεται ο κόουτς Γιάννης Παπαδόπουλος   που παράλληλα θα είναι και βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα.

Έχει πλούσιο βιογραφικό ως ποδοσφαιριστής καθώς έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες :Ερασ. Πανιωνίου, Τερψιθέα, Θρίαμβος, ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου και Άλιμος.

Ως προπονητής έχει το UEFA Futsal Β΄ Κατηγορίας  και καλείται να οδηγήσει και φέτος το «τριφύλλι» στα ψηλά.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Γιάννης Παπαδόπουλος ανέφερε «Είμαι χαρούμενος που αναλαμβάνω τη γυναικεία ομάδα Futsal του Παναθηναϊκού. Σίγουρα η ευθύνη είναι μεγάλη και οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να φτάσουμε ψηλά. Η περσινή χρονιά ήταν η πρώτη για το τμήμα και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να θέτουμε τις βάσεις ώστε το συγκεκριμένο τμήμα να ριζώσει για τα καλά στον Σύλλογο και να φέρει μεγάλες επιτυχίες».