Καλές επιδόσεις πέτυχαν οι αθλητές του Παναθηναϊκού και πρόσφεραν σημαντικούς βαθμούς στην Εθνική ομάδα στη δεύτερη μέρα των Ευρωπαϊκών αγώνων στην Πολωνία.

Αναλυτικότερα, η Δήμητρα Γναφάκη πρόσφερε σημαντικούς βαθμούς στην ελληνική ομάδα με την 9η θέση στα 400 μ. εμπ. με 56.63.

«Δεν ήταν σήμερα η κούρσα που ήθελα. Έκανα λάθη τεχνικής που δεν μου επέτρεψαν να βγάλω μια καλή επίδοση. Επίσης δεν είχα την φρεσκάδα που συνήθως έχω στα τελευταία μέτρα. Είμαι σε θέση να κάνω χρόνους κάτω από τα 56.00 και θα τους κυνηγήσω στους επόμενους αγώνες. Πάμε τώρα για τη σκυτάλη για να δώσουμε επιπλέον βαθμούς στην ομάδα», είπε η αθλήτρια του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Λεβαντίνος ήταν 14ος στα 400 μ. εμπ. με 51.29 επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ, γεγονός που χαρακτηρίζει πετυχημένη την παρουσία του στη διοργάνωση.

«Απίστευτη εμπειρία, αυτή η διοργάνωση ήταν κάτι διαφορετικό από ότι έχω συμμετάσχει μέχρι τώρα. Είναι ωραίο να βλέπεις αυτούς τους αθλητές, ακόμη και στο ζέσταμα. Ήθελα να κάνω μια επίδοση κάτω από τα 51.00, ωστόσο κάποια λάθη μου στέρησαν αυτή την επίδοση. Φέτος γυμνάζομαι πιο εντατικά», είπε ο «πράσινος» αθλητής.

Τέλος, η Άρτεμις Αναστασίου που συμμετείχε με την ομάδα 4×100 μ. μαζί με τις Ελισάβετ Πεσιρίδου, Δημήτρα Τσουκαλά και Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κατέκτησαν την 7η θέση με επίδοση 43.81.