Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών στο γήπεδο Ζωγράφου «Γ. Λαμπράκης».

Οι «πράσινες» που αντιμετώπισαν για δεύτερη φορά τον ΠΑΟΚ μέσα σε λίγες μέρες μετά τον αγώνα Κυπέλλου, πήραν τον βαθμό κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και έφτασαν τους 54 βαθμούς.

Οι αθλήτριες του Δημήτρη Ρούβαλη παρά την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους και απείλησαν αρκετές φορές την εστία του ΠΑΟΚ με καλές ευκαιρίες.

Ισορροπημένο ήταν το ξεκίνημα με τις δυο ομάδες να απειλούν αλλά να μη μπορούν να βρουν δίχτυα. Στο 30’ η Σπυριδωνίδου κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 του Παναθηναϊκού στο 32’. Αυτό ήταν το 18ο γκολ για τη Σπυριδωνίδου στο πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο που βρίσκεται στην ομάδα. Το «τριφύλλι» συνέχισε να παίζει επιθετικά και να απειλεί αλλά το πρώτο μισό έληξε 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54’ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1 με τη Χαλατσογιάννη. Ακολούθησαν αρκετές καλές φάσεις και από τις δυο ομάδες αλλά το ματς έληξε τελικά 1-1.

Παναθηναϊκός (Ρούβαλης): Δημητροπούλου, Κοκοτσάκη, Ρόγκαν, Δημητρίου, Χαμαλίδου, Σιαφαρίκα, Νεφρού, Ντομόντ, Σπυριδωνίδου, Νταρζάνου και Σιδηρά.

Στον αγώνα μπήκαν και οι Κατωπόδη στη θέση της Σιαφαρίκα και Κανέλλου στη θέση της Χαμαλίδου.

Ο Δημήτρης Ρούβαλης ανέφερε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες γιατί υπήρξε αρκετά μεγάλη κούραση μετά τον αγώνα Κυπέλλου. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, είμαι περήφανος για αυτή την εμφάνιση. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι όπως και ο ΠΑΟΚ αλλά η ομάδα μου έδειξε ότι έχει μέλλον και ο Παναθηναϊκός έχει έρθει για να μείνει και να πρωταγωνιστήσει στο γυναικείο ποδόσφαιρο».