Το τμήμα νοητικής αναπηρίας του Παναθηναϊκού συμμετέχει για δεύτερη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπάσκετ Ν.Α. που γίνεται στο Αλεξάνδρειο στη Θεσσαλονίκη συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Οι «πράσινοι» έδωσαν δύο αγώνες σήμερα κόντρα στον Πανσερραϊκό και την Ελπίδα Θεσσαλονίκης και γνώρισαν την ήττα απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους. Θα διεκδικήσουν αύριο (17/3) στις 9:00 την τρίτη θέση κόντρα στους Αετούς Θεσσαλονίκης.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι το «τριφύλλι» γνώρισε την ήττα με 20-42 από τον Πανσερραϊκό και στο δεύτερο με 21-61 από την Ελπίδα Θεσσαλονίκης. Εξαιρετικά μαχητικοί ήταν οι Σώστης Κουτσαύτης και Μιχάλης Κυτίδης.

Παναθηναϊκός ΑμεΑ: Χωριανόπουλος Βασίλης, Χαραλάμπους Δημήτρης, Κουτσαύτης Σωστής, Κυτίδης Μιχάλης, Κυτίδης Νίκος, Αυγερινός Παναγιώτης, Παπαδάκης Παναγιώτης, Γεωργόπουλος Πέτρος, Τσιντσαρούλι Μιχάλης, Θάνος Χάρης.

Προπονητικό τιμ Προπονητής Μπάσκετ – Εργοθεραπευτής, Φραγκογιάννης Διονύσης, Ειδικός Παιδαγωγός Μπεκιάρης Τάκης, Ειδικός Παιδαγωγός Φαντόπουλος Γιώργος, Λογοθεραπευτής Αντωνάκος Λεωνίδας, Ψυχολόγος- προπονήτρια Μπάσκετ Κλειώ Πολύζου. Την αποστολή συνόδευσε και η γενική διευθύντρια των τμημάτων ΑμεΑ του Παναθηναϊκού Ηρώ Μαλλιαρού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει κατεβάσει και β’ ομάδα, η οποία δίνει φιλικούς αγώνες με τις υπόλοιπες ομάδες. Οι αθλητές που συμμετέχουν είναι οι Στέφας Σπύρος, Ανδρουλάκης Γιάννης, Μπάκας Άγγελος, Μάλλης Θοδωρής, Πολιτάκης Αργύρης και Ρέππας Ασημάκης.