Το αντρικό τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα με 10-7 από τη Βουλιαγμένη στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος στο κολυμβητήριο Λαιμού.
Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν για τις θέσεις 3-4, με πλεονέκτημα έδρας, κόντρα στον ηττημένο του ζευγαριού Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης, ενώ για το ευρωπαϊκό εισιτήριο (σύμφωνα με τα νέα δεδομένα των ευρωπαϊκών κυπέλλων που γνωστοποίησε η European Aquatics) θα παίξουν στο Euro Cup, είτε καταταγούν στην 3η είτε στην 4η θέση.
Σε ένα ματς με δυνατές κόντρες οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί μέχρι και το ημίχρονο 4-4. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο και προηγήθηκαν και με 6-5, ωστόσο στη συνέχεια με επιμέρους σερί 5-1 οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη.
Πρώτος σκόρερ για το «τριφύλλι» ήταν ο Γεωργαράς με πέντε γκολ.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10-7
Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 1-2, 5-1.
Δείτε τις συνθέσεις, τα γκολ, τα στατιστικά και αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα ΕΔΩ.