Το τμήμα πινγκ πονγκ ΑμεΑ του Παναθηναϊκού κατάφερε και κέρδισε και σήμερα τις εντυπώσεις καθώς ο Χρήστος Μελέτης αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας ενώ ο Κώστας Κατωπόδης πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Πολύ καλή εμφάνιση και σήμερα για το πινγκ πονγκ του «τριφυλλιού» που κέρδισε τις εντυπώσεις με νίκες , μετάλλια και ανάδειξη πρωταθλητή στην κατηγορία του.

Ο Χρήστος Μελέτης κατάφερε να αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία του ΤΤ4 στο ατομικό μετρώντας μόνο νίκες κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις. Παράλληλα  στην ίδια κατηγορία ο Κώστας Κατωπόδης κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα να είναι στα μετάλλια και το πέτυχε με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Στην κατηγορία ΤΤ11 οι Δημήτρης Αδαμαντίδης και Έλντα Γρατσώνη πέτυχαν σημαδιακές νίκες στα προκριματικά και πέτυχαν τις αυριανές τους προκρίσεις στα ημιτελικά σε άνδρες και γυναίκες έχοντας εξασφαλίσει ήδη το χάλκινο μετάλλιο και θα παλέψουν για το κάτι παραπάνω.

Σε ότι αφορά τους Γιάννη Παπαϊωάννου και Νίκο Φύτρο αγωνίστηκαν στην ΤΤ3 σε μια ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία.

Κατάφεραν να πετύχουν νίκες κόντρα σε αξιόμαχους αντιπάλους και στις λεπτομέρειες δεν κατάφεραν την πρόκριση τους στα ημιτελικά.

Η συγκομιδή είναι ικανοποιητική για την κόουτς Ηρώ Μαλλιαρού ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσα στους αγώνες σήμερα ήταν και η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού αλλά και ψυχολόγος των τμημάτων ΑμεΑ Κωνσταντίνα Παρίδη.

Τέλος, το «τριφύλλι» ευχαριστεί και τον κόουτς Πάνο Κούνουπα που ήταν δίπλα στους Αδαμαντίδη και Γρατσώνη σε όλη την διάρκεια της φετινής τους προσπάθειας.