Η ανδρική ομάδα Futsal του Παναθηναϊκού επικράτησε με 6-0 του ΠΑΟΚ στο κλειστό του Μετς για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν χωρίς τους τραυματίες Γούση, Β. Αυλωνίτη, Παυλίδη και τον Παπακώστα που είχε δεχτεί κόκκινη στο προηγούμενο παιχνίδι. Το «τριφύλλι» έφτασε στους 34 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Τα «πράσινα» γκολ πέτυχαν οι Λαμπρίδης (2), Φλώρος (2), Πάνου (1) και Λιαρόπουλος (1).
Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο ματς και άνοιξε λογαριασμό με τον Λαμπρίδη (1-0). Ο Φλώρος έκανε αμέσως το 2-0 και ο Πάνου έγραψε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.
Μετά την ανάπαυλα ο ΠΑΟ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και ξανά με τους Λαμπρίδη και Φλώρο που διπλασίασαν τα τέρματά τους, διαμόρφωσε το 5-0. Τον επίλογο έγραψε ο Λιαρόπουλος για το τελικό 6-0.
Παναθηναϊκός (Ζιάβας): Χριστόπουλος, Φλώρος, Λιαρόπουλος, Πάνου, Λαμπρίδης, Γ. Αυλωνίτης, Ζέρβας, Δήμου και Μαμάκος.