Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Ελένη Καπογιάννη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση του Asia Cup και ενσωματώθηκε αμέσως στην προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού».

Οι αθλήτριες και το επιτελείο της ομάδας της επιφύλασσαν μια έκπληξη για την επιστροφή της και για τα γενέθλιά της που ήταν πριν λίγες μέρες, ενώ μετά ξεκίνησε η προπόνηση.

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού σε δήλωσή της ανέφερε:

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενη που συναντώ την ομάδα μου έστω και μια βδομάδα μετά.  Είμαι πολύ χαρούμενη με το ρόστερ και πρέπει να συγχαρώ τη Λολίτα γιατί έχει κάνει τρομερή δουλειά. Οι προσθήκες των Ελληνίδων θα δώσουν αθλητικότητα και ποιότητα στην ομάδα. Οι ξένες είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. Παράλληλα, είμαι πολύ ικανοποιημένη με το επιτελείο και την προσθήκη του νέου προπονητή, Γιώργου Σουλιώτη που φέρνει ενέργεια και ενθουσιασμό στην ομάδα μας.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι το νταμπλ και η ομάδα είναι ώριμη πλέον για να διεκδικεί στην Ελλάδα και τους δύο τίτλους. Πιστεύω ότι στο EuroCup οι ομάδες είναι στα μέτρα μας για να προκριθούμε στη φάση των νοκ άουτ».

Για την εμπειρία της με την Εθνική ομάδα του Ιράν δήλωσε:

«Η εμπειρία ήταν μοναδική από κάθε άποψη. Είμαι χαρούμενη που πήρα αυτή την απόφαση. Θεωρώ ότι και μπασκετικά αν κ το επίπεδο ήταν πιο χαμηλό, ανανεώθηκα πολύ σε όλους τους τομείς. Είναι κάτι μοναδικό που θα θυμάμαι για πάντα. Άλλη κουλτούρα, άλλη ζωή και διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού γενικότερα στην Ασία. Βάζουμε τελεία όμως σε αυτό και είμαι ενθουσιασμένη τώρα που έχω επιστρέψει στην ομάδα μας».