Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Χριστόφορο και για τη νέα σεζόν στα τμήματα ΑμεΑ του Συλλόγου.

Σε μια ακόμα σημαντική ανανέωση προχώρησε το «τριφύλλι» καθώς θα συνεχίσει να έχει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν τον Παναγιώτη Χριστόφορο.

Πρόκειται για μια σημαντική παραμονή που θα βοηθήσει τον Σύλλογο να επανέλθει στην κορυφή στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηρακλειώτης αθλητής, γιος του άλλοτε σπουδαίου παλαιστή του «τριφυλλιού» Δημήτρη Χριστόφορου, προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε δύο ακόμα αθλήματα και είναι βασικό στέλεχος.

Ο Χριστόφορος είναι αθλητής του «τριφυλλιού» στο τένις με αμαξίδιο αλλά και στο Παραμπάντμιντον και έχει χαρίσει μετάλλια και σε αυτά τα αγωνίσματα.

Ο ίδιος σε δήλωση του στο www.pao1908.com ανέφερε «Ο Παναθηναϊκός για μένα και την οικογένεια μου είναι τρόπος ζωής. Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω στην ομάδα και φέτος και θα είμαι έτοιμος όποτε μου ζητηθεί να συνδράμω για να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που ανήκει.

Πέρυσι πήραμε μόνο το Σούπερ Καπ και καλούμαστε να γυρίσουμε στους τίτλους στο μπάσκετ με αμαξίδιο ενώ περιμένω να αγωνιστώ εκ νέου και στα πρωταθλήματα του Παραμπάντμιντον και στο τένις με αμαξίδιο που δεν μπόρεσα να συμμετέχω λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων φέτος».