Στην Πλάκα δείπνησαν χτες τα τμήματα ποδοσφαίρου σάλας του «τριφυλλιού» ανδρών-γυναικών και ακαδημιών καθώς και η δεύτερη ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών.

Σε ένα κλίμα Παναθηναϊκής ενότητας δείπνησαν τα τμήματα του Futsal όλων των ηλικιών, παρουσία του προέδρου κ. Παναγιώτη Μαλακατέ.

Το γεύμα παρατέθηκε στο Εστιατόριο Ανεφάνη στην Πλάκα και η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους ιθύνοντες του μαγαζιού για ένα ακόμα γεύμα υψηλού επιπέδου προς τον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» εξήρε την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιρικών  τμημάτων τη φετινή σεζόν και στάθηκε ιδιαίτερα στους τίτλους που κατέκτησαν οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού και τα τρόπαια ήταν σε περίοπτη θέση στα τραπέζια.

Από κει και πέρα η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας των «πράσινων» στην πρώτη επίσημη παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία, έπειτα από την ιστορική απόφαση της διάλυσης, μπήκε στην τετράδα που ήταν και ο αρχικός στόχος.

Η γυναικεία ομάδα futsal κυμάνθηκε κοντά στα περσινά δεδομένα ωστόσο η βάση της ήταν κατά κύριο λόγο κορίτσια, ενώ η Β΄ομάδα του ποδοσφαίρου γυναικών συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της.

Πέραν του κ. Μαλακατέ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ κ. Νίκος Αυλωνίτης  και το προπονητικό τιμ με τους Γιάννη Ζιάβα, Γιάννη Παπαδόπουλο, Ηλία Μιχαλίτση και Στέφανο Γαγάνη.

Επιπλέον παρόντες ήταν και οι τιμ μάνατζερ ανδρών και γυναικών Χρήστος Κολοκυθάς και Τριανταφυλλιά Κολώτση.