Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Νότια Αφρική συνεχίζεται με καθοριστικούς αγώνες και σήμερα και από πλευράς Παναθηναϊκού οι Κάρλσον, Ζεράλδο, Σαμάρα και Μεσρέφ συνεχίζουν τους αγώνες τους.

Στο ατομικό ανδρών ο Ζοάο Ζεράλδο νίκησε 4-0 τον Μεξικανό Μάρκος Μαντρίντ και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Φραντσίκα (Γερμανία)-Ντίξον (Αθστραλία) και περασε 32 . στους 128 είχε νικησει τον Άγγλο Πίτσφορντ με 4-3. Για την πρόκριση στους 32 θα παίξει απόψε και ο Κάρλσον απέναντι στον Βέλγο Ράσενφος.

Στο ατομικό γυναικών η Ελισαμπέτα Σαμάρα είναι στις 32 αφού έχει νικήσει την Χουανγκ με 4-2 από Ταιπέη και την Γαλλίδα Πραβαντέ με το ίδιο σκορ. Στον επόμενο της αγώνα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Κινέζα Σουν.

Η Ντίνα Μεσρέφ νίκησε στην φάση των 128 την Ζου από τη Σιγκαπούρη με 4-2 και σήμερα παίζει με την Πολωνέζα Βέζγκριν στις 14:30.Η Άνα Τοφάντ έχασε στις 128 από την Κροάτισα Μαλομπάβιτς με 4-0

Στο διπλό ανδρών ο Ζοάο Ζεράλδο με τον συμπατριώτη του Απολονία ηττήθηκαν από την Πολωνία στην φάση των 64 με 3-2.

Ο Κριστιάν Κάρλσον με τον συμπατριώτη του Ματίας Φαλκ πέρασαν μπάι τον πρώτο γύρο των 64 και στον γύρο των 32 απέκλεισαν την Ρουμανία με 3-1 και σήμερα στις 15:30 θα παίξουν με τους Πολωνού για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στο διπλό γυναικών η Άνα Τοφάντ με την συμπαίκτρια της Στράζαρ απέκλεισαν την Ταιλάνδη στον πρώτο γύρο  των 64,. Στον επόμενο γύρο των 32 λύγισαν από την Ταιπέη με 3-0 και έτσι η Σλοβενία δεν κατάφερε να πάει πιο μακριά στην διοργάνωση.

Στον αντίποδα όπως γράψαμε η Ελισαμπέτα Σαμάρα και η συμπαίκτρια της Ντραγκομάν θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο της Κίνας στη φάση των 16.  Τέλος, στο μικτό ο Ζοάο Ζεράλδο δεν τα κατάφερε με την συμπαίκτρια του Σάο και ηττήθηκαν στη φάση των 64 από το Μεξικό με 3-1.