Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Νίκο Αλβέρτη για την αγωνιστική περίοδο 23-24, για το ανδρικό τμήμα πόλο.

Ο Νίκος Αλβέρτης θα συνεχίσει στα «πράσινα» και τη νέα σεζόν, ενισχύοντας το τμήμα στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Νίκος Αλβέρτης δήλωσε στο pao1908 ότι: «Αν και μόλις ένα χρόνο στην ομάδα, επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά μετά τη συζήτηση με τους υπεύθυνους του τμήματος ότι οι σχέσεις μας βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και αλληλοεκτίμηση! Έτσι, είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με το σκουφάκι του Παναθηναϊκού και την προσεχή αγωνιστική χρονιά!

Η ομάδα δούλεψε πολύ και κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια. Μπορεί η χρονιά να μην έκλεισε ιδανικά για εμάς, αναλογιζόμενοι, όμως, από πού ξεκίνησε η ομάδα και το γεγονός ότι κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από πολλά χρόνια, θεωρώ ότι ο τελικός απολογισμός είναι θετικός.

Από την πλευρά μου, ελπίζω αυτή η χρονιά να ήταν μόνο η αρχή! Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στην πισίνα με τους συμπαίκτες μου, να θέσουμε νέους υψηλότερους στόχους και να παλέψουμε για αυτούς. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε επιβάλλεται λόγω του ονόματος, της ιστορίας και του κόσμου του να παλεύει για την κορυφή σε όλα τα αθλήματα!»