Οι Νεάνιδες του Παναθηναϊκού θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση στο 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου, αφού γνώρισαν την ήττα με 43-37 από τον Παναθλητικό.

Οι «πράσινες» βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ από την αρχή και παρόλο που κατάφεραν να μειώσουν, δε μπόρεσαν τελικά να πάρουν την νίκη-πρόκριση για τον τελικό.

Το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει αύριο (23/4, 14:00) τις Εσπερίδες στον μικρό τελικό για την τρίτη και τέταρτη θέση.

Διαιτητές: Ξυλάς, Κατσαπρακάκης, Τσικριτσάκη

Δεκάλεπτα: 7-19, 17-26, 25-29, 37-43

Παναθηναϊκός (Ζιάκας): Κατσούλη 3, Ζιάκα 12, Γιαννακοπούλου, Παναγιωτοπούλου, Μπάτσιου 10(1), Γρηγοράκη, Παλάσκα 7, Σπέντζου 5(1), Υφαντοπούλου.

Παναθλητικός (Αποστολίδου): Τσινασλανίδου 3, Καμπερίδου 2, Παντώτη 3(1), Βασιλείου 3, Σταματάκη 13(1), Χωλοπούλου 19(1), Σύρπα, Κοφινά.

Μιχάλης Μαντζιώρης (Βοηθός προπονητή Παναθηναϊκού): «Να ευχηθώ αρχικά στον προπονητή των Εσπερίδων Θάνο Δήμου περαστικά και να είναι υγιής. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε από τις άμυνες στις  λεπτομέρειες. Η ομάδα μας ήταν άστοχη στις βολές και μας στοίχησε πολύ. Άξια νομίζω ο Παναθλητικός όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι κέρδισε. Εμείς επικεντρωνόμαστε στον δεύτερο ‘’τελικό’’ που έχουμε αύριο και ας ελπίσουμε να τελειώσουν οι τραυματισμοί που μας κυνηγάνε από την αρχή της χρονιάς».

Χριστίνα Σπέντζου (Αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό όπως το περιμέναμε. Παλέψαμε μέχρι τέλος για τη νίκη. Δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Συγχαρητήρια στον Παναθλητικό για την πρόκριση και εμείς αύριο θα παλέψουμε για το καλύτερο».