Οι Νεάνιδες του Παναθηναϊκού δεν τα κατάφεραν κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στη δεύτερη μέρα του 37ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου, γνωρίζοντας την ήττα με 51-42.

Οι «πράσινες» θα αντιμετωπίσουν αύριο (21/4, 14:00) τον Ανδρογέα και χρειάζονται νίκη για να διεκδικήσουν θέση στην τετράδα. Μπορείτε να δείτε την αναμέτρηση εδώ: https://www.youtube.com/live/pUeV5BaEAGE?feature=share

Διαιτητές: Σκανδαλάκης, Τσάνταλη, Δικταπανίδης

Δεκάλεπτα: 12-8, 33-21, 39-31, 51-42

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Ανδρεοπούλου):  Πολυχρονοπούλου, Διαμαντοπούλου 5(1), Μπλιθικιώτη 13(1), Ανδρέου 11(1), Τσάμη 9, Παπακώστα, Γεωργακοπούλου 10(2), Σταθοπούλου 3.

Παναθηναϊκός (Ζιάκας): Κατσούλη 6, Ζιάκα 6, Γιαννακοπούλου 7(1), Παναγιωτοπούλου, Μπάτσιου 1, Γρηγοράκη, Παλάσκα 15, Μπαμπανίκα, Σπέντζου 7, Υφαντοπούλου.

Μιχάλης Μαντζιώρης (Βοηθός προπονητή Παναθηναϊκού): «Συγχαρητήρια στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου η νίκη του ήταν δίκαιη. Παρουσιαστήκαμε σε πολύ κακή κατάσταση επιθετικά. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι από την άμυνά μας, αλλά δυστυχώς μόνο του αυτό δεν έφτασε. Αύριο έχουμε έναν τελικό με τον Ανδρογέα για να μπορέσουμε να μπούμε στην τετράδα».

Ελένη Γιαννακοπούλου (Αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Συγχαρητήρια στον Κρόνο για τη νίκη. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και εμείς δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε από την άμυνα να βρούμε ρυθμό, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Αύριο έχουμε ένα τελικό με τον Ανδρογέα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη».