Οι έφηβοι του Παναθηναϊκού λύγισαν από το Περιστέρι με 65-77 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Λάρισα και καλούνται να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη συνέχεια.

Οι «πράσινοι» είχαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν συνεχώς να κυνηγάνε το σκορ με αποτέλεσμα να πλησιάζουν κάποιες φορές αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή σε κάποιο σημείο.

Αναλυτικά τα Δεκάλεπτα: 13-20, 33-47, 54-60, 65-77 και οι διαιτητές: Ταρενίδης, Δέλλας , Μαρτινάκος

Παναθηναϊκός (Ρήγγας): Τουλιάτος 3(1), Ζερβός 15(1), Αθανασόπουλος 2, Κουστένης 17(1), Βασιλαντωνάκης 7, Ξωξάκος, Γεωργιάδης, Εζέτζα, Τουμαζάτος, Σαμοντούροβ 4, Αβδάλας 17(1).

Περιστέρι (Παπαμάρκος, Δελή): Μπέμπελος, Παπαδάτος 8(2), Ντιπτσής 2, Πολίτης, Μαραγκουδάκης 28(1), Παγώνης 13(3), Κολοβός, Καμπερίδης 20, Παλληκαράς, Αλεξάκης 6(1).

Νίκος Ρήγγας (προπονητής Παναθηναϊκού): «Αυτό που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι ο τραυματισμός του Σαμοντουροβ και πόσο σοβαρός είναι. Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στην αμυντική μας τακτική. Δεχθήκαμε καλάθια με τρόπο που δεν θα έπρεπε να τα δεχτούμε. Δεν είχαμε την συνηθισμένη απόδοσή μας στο τρανζίσιον και ήρθε η ήττα».

Νίκος Τουλιάτος (αθλητής παναθηναϊκού): «Δεν μπήκαμε αρκετά δυνατά στο ματς. Κάναμε αρκετά λάθη στην άμυνα και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το Περιστέρι να πάρει μια σημαντική διαφορά την οποία δυσκολευτήκαμε να καλύψουμε. Θα παλέψουμε για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».