Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα με 7-14 από τον Ολυμπιακό στο Γουδή και έμεινε εκτός των ημιτελικών του πρωταθλήματος, ωστόσο θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8.

Οι «πράσινοι» πλέον κοιτάζουν τους αγώνες κατάταξης με αντίπαλο το Περιστέρι στις 22 και 26 Απριλίου (και 29/4 εάν χρειαστεί).

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε στο πρώτο οκτάλεπτο και δεν κατάφερε να βρει σκορ με την περίοδο να τελειώνει 0-3. Στη συνέχεια, ο Χρήστος Σιαμάς μείωσε (1-3) και για μεγάλο χρονικό διάστημα οι «πράσινοι» με πολύ καλή άμυνα κράτησαν το σκορ χαμηλά. Το ημίχρονο έληξε 1-5.

Με την επιστροφή ο Χρήστος Σιαμάς πέτυχε το δεύτερο τέρμα του Παναθηναϊκού για το 2-6 αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά στο +7 (2-9) στο τέλος του οκταλέπτου.

Η τελευταία περίοδος ήταν η πιο παραγωγική με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει πέντε γκολ με τους Ζερβουδάκη, Αλβέρτη, Τόττη και Χατζηγούλα για το τελικό 7-14.

Οι σκόρερ του «τριφυλλιού» ήταν οι Σιαμάς Χρ. (2), Ζερβουδάκης (2), Αλβέρτης (1), Τόττης (1), Χατζηγούλας (1).

Οκτάλεπτα: 0-3, 1-2, 1-4, 5-5.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Θανάσης Ηρειώτης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Βάμος 4, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 1.

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Κατσώνης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής