Με πολλά χαμόγελα, συγκινητικές αθλητικές στιγμές και καλοκαιρινή διάθεση ολοκληρώθηκαν οι πρώτες αγωνιστικές του “STARFISH TROPHY 2023” (διοργάνωση ΟΠΑΝ) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος» της Καστέλας, όπου επτά δυνατές ομάδες της Αττικής και η γερμανική “Neukoln” αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής και όλο το Σάββατο, με σκοπό την καλύτερη δυνατή κατάταξη στον Όμιλο Α και Β.

Οι νεαροί αθλητές του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του Εθνικού Πειραιά, του ΑΟ Καστέλας, του ΝΟ Καλαμακίου, του ΝΟ Βουλιαγμένης, του ΑΟΠ Φαλήρου και της γερμανικής ομάδας που φιλοξενείται έδωσαν πραγματικά συναρπαστικούς αγώνες, με όλα τα παιδιά να ευχαριστιούνται την κάθε στιγμή και να αποκτούν μια ουσιαστική, διασκεδαστική και πιο υγιή επαφή με το άθλημα!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8-14

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – NEUKOLN 7-17

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-18

Aκολούθησαν απονομές για τον πολυτιμότερο παίκτη του τουρνουά (MVP) βραβείο το οποίο απένειμε ο Ορέστης Κανελλόπουλος στον νεαρό Γερμανό αθλητή, Justus Oestereich, ενώ πολυτιμότερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο νεαρός Ζωβοΐλης του Παναθηναϊκού (MVG)!

  1. Neukoln Berlin
  2. Παναθηναϊκός
  3. ΑΟΠ Φαλήρου
  4. Ολυμπιακός
  5. ΑΟ Καστέλλας
  6. Εθνικός Πειραιά
  7. ΝΟ Καλαμακίου
  8. ΝΟ Βουλιαγμένης