Ένα ακόμα τρόπαιο ήρθε από το τμήμα σκοποβολής του «τριφυλλιού» καθώς ήρθε ο 169ος τίτλος για το άθλημα στον Παναθηναϊκό και το τρίτο πρωτάθλημα για το πιστόλι σπορ νεανίδων.

Μια ακόμα πολύ μεγάλη επιτυχία για το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού πουγιόρτασε στη Μαλακάσα το πανελλήνιο πρωτάθλημα πισρόλι σπορ νεανίδων.

Οι «πράσινες» του κόουτς Θοδωρή Κοταρά πήραν το τρόπαιο έπειτα από έναν σπουδαίο τελικό και μια μεγάλη ανατροπή από 11-15 σε 17-15, απέναντι σε άνα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Παγκρήτιος Σύλλογος.

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από το χρυσό μετάλλιο της Μιχελάκη χτες στο ατομικό γιόρτασε την πρωτιά και στο ομαδικό και οι «λεβέντισες με καρδιά» ήταν οι Εβίτα Μιχελάκη, Αναστασία Κοναξή και Βασιλική Κουλουκτσή.

Μεγαλες επιτυχιες και στο Πρηνηδον Νεων Γυναικων που εγινε στον Βυρωνα. Η μικρή αδελφη της Πρωταθλητριας Εβίτας, Εμμανουέλα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και η Αργυρη Νικολοπούλου το κορίτσι που ειναι στο τμημα σκοποβολης απο 9 χρονών, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στους Νέους Άνδρες, ο Αντώνης Λαζαράκος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και η ομάδα του ΠΑΟ κατετάγη 1η, αλλά βάσει της νέας προκύρηξης της ΣΚΟΕ, δεν μετράει ως επίσημος τίτλος, διότι πρέπει να είναι τουλαχιστον 4 ομαδες που διαγωνιζονται. Σημερα ηταν 3. Σε καθε περιπτωση, η επιτυχια τους παραμενει, εστω κ ανεπίσημα.

Στους Ν. Ανδρες στο πηρνηδον, ο Γιαννιτσάνος κατεταγη 4ος και Ν. Λεβάκος 6ος. Στο ιδιο αγωνισμα αλλα στις Ν. Γυναικες, η 3η της παρέας, η Ειρηνη Μακράκη, κατετάγη 9η.