Οι αδερφοί Κωνσταντινόπουλος Κώστας και Γιώργος γράφουν ιστορία στο ελληνικό πινγκ πονγκ και έγιναν οι αθλητές που έχουν περισσότερες συνεχόμενες συμμετοχές σε τελικούς διπλού.

Σε οικογενειακή υπόθεση έχουν μετατρέψει τα διπλά στο ελληνικό πρωτάθλημα οι αδερφοί Γιώργος και Κώστας Κωνσταντινόπουλος.

Οι Green brothers κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας στο διπλό και έσπασαν ρεκόρ συμμετοχών σε τελικό αφού ήταν η όγδοη συνεχόμενη χρονιά που διεκδίκησαν το χρυσό μετάλλιο σε τελικό διπλού.

Τα αδέρφια Γιώργος και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος συνθέτουν το πιο παραγωγικό δίδυμο της νεότερης ιστορίας του θεσμού και σε δήλωση τους ανέφεραν «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Στατιστικά έχουμε δείξει ότι είμαστε το πιο συνεπές διπλό. Στον ημιτελικό οι αντίπαλοι είχαν την ατυχία με τον τραυματισμό του Σταματούρου και δεν ξέρουμε πως θα κυλούσε το ματς. Στον τελικό επικρατήσαμε και ενάντια στο πρώτο φαβορί κι ένα πολύ δύσκολο δίδυμο, όπως είναι του Αγγελάκη με τον Αντωνιάδη», τόνισε ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και ο Κωνσταντίνος πρόσθεσε: «Έχουμε αρχίσει αυτό το διπλό εδώ και δέκα χρόνια. Το καλό είναι ότι παίζουμε παράλληλα μαζί και στη Γαλλία, όχι μόνο στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Αυτό μας βοηθάει, έχουμε κάνει και πολλή προπόνηση διότι το να παίζει αριστερός με αριστερό είναι αρκετά δύσκολος συνδυασμός»

Σε δήλωση της η νικήτρια του διπλού γυναικών Κωνσταντίνα Παρίδη(μαζί με την Γερασμάτου) τόνισε «Μείναμε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο πάνω στο παιχνίδι , το δουλέψαμε και μας βγήκαν τα χτυπήματα.

Εγώ δεν έπαιξα τόσο καλά στο ατομικό και έπαιξε καλά η Αλίκη αλλά όλα αυτά είναι μέσα στον αθλητισμό.

Θεωρώ ότι είναι καλό να γίνονται αγώνες στην επαρχία και να βλέπει ο κόσμος το άθλημα. Κάποιους αθλητές τους επηρέασε το ταξίδι. Οι συνθήκες ήταν καλές, το πάτωμα ήταν καλό.

Είναι σμαντικό το διπλό μεικτό και έπρεπε να έρθει και στην Ελλάδα».