Η «πράσινη» αποστολή που βρίσκεται στη μακεδονική πόλη βρίσκεται μέσα στους στόχους της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών. Ασημένιο και χάλκινο την πρώτη ημέρα των αγώνων.

Με υψηλούς στόχους συνεχίζουν τις «μάχες» τους σε ατομικά, διπλά και μεικτά οι αθλητές και η αθλήτρια του Παναθηναϊκού. Σήμερα ολοκληρώθηκε το μεικτό και το δίδυμο Παρίδη-Γ.Κωνσταντινόπουλου πήρε το ασημένιο μετάλλιο ενώ ο Κ.Κωνσταντινόπουλος πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Στο ατομικό των ανδρών ο Κώστας Αγγελάκης πέρασε στους 32 μπάι και αύριο στη φάση των 16 αντιμετωπίζει τον Μαδέση της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος πέρασε μπάι στους 32 και παίζει αύριο με τον νικητή του ζευγαριού Κερασίδη-Τζενίδη. Σε ότι αφορά τον Κώστα Κωνσταντινόπουλο πέρασε μπάι στους 32 και αύριο παίζει με τον Αϊβατίδη της ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά τον Νίκο Αντωνιάδη πέρασε μπάι στους 32 και αύριο παίζει για τους 16 με τον Σγουρόπουλο του Ολυμπιακού.

Η Κωνσταντίνα Παρίδη παίζει αύριο με τη Μαραμβελλιωτάκη του Ολυμπιακού στη φάση των 16.

Στο διπλό ανδρών το «πράσινο» δίδυμο των Αντωνιάδη/Αγγελάκη παίζουν αύριο με τους Γιαννούτσο/Κορδούτη (Ολυμπιακού/Ρεθύμνου).

Το άλλο «τρίφυλλο» δίδυμο των αδερφών Κωνσταντινόπουλων νίκησαν το δίδυμο των Μπάκα/Τσόπτση (Ταύρος/ΑΕΚ)  με 3-0 (11-3, 11-3, 11-4).

Η Κωνσταντίνα Παρίδη αγωνίζεται στο διπλό μαζί με την Ιωάννα Γερασιμάτου της ΑΕΚ για τις 16 κόντα στις Κουλιούρη/Σοφρά από την ΧΑΝΘ.

Στα μικτά Παρίδη και Γ.Κωνσταντινόπουλος νίκησαν με 3-0 το δίδυμο Αλαρούπι/Γκαϊτατζή από ΑΣΕΑ Καβάλας και ΑΕΚ και στα προημιτελικά λύγισαν το δίδυμο Δουκέρη/Φωτιάδου (ΟΑ Χανίων/ΠΑΟΚ) με 3-1 (11-4, 11-5, 9-11, 11-3)

Ο Κ. Κωνσταντινόπουλος παίζει με την Αθανασοπούλου του Φοίνικα και επικράτησε απέναντι στο δίδυμο Σωτηρίου/Άμπα  από τον Φοίνικα με 3-0 (11-7, 11-4, 11-2) και στα προημιτελικά νίκησαν  το δίδυμο του Ολυμπιακού Ρηνιώτη/Κιούφη με 3-0 (11-7, 11-6, 11-5).

Στα ημιτελικά των μικτών  υπήρξε «πράσινη» κόντρα με το δίδυμο Γ.Κωνσταντινόπουλου/Παρίδη να αντιμετωπίζει το δίδυμο Κ.Κωνσταντινόπουλου/Αθανασοπούλου και το πρώτο δίδυμο επικράτησε με 3-0 (11-5, 11-4, 11-7).  Ο Κ.Κωνσταντινόπουλος παρά την ήττα κατέκτησε το χάλκινι μετάλλιο.

Στον τελικό Παρίδη και Γ.Κωνσταντινόπουλος διασταύρωσαν τα ξίφη του  με το δίδυμο Σταματούρου/Παπαδημητρίου και τελικά ηττήθηκαν με 1-3 (8-11, 5-11, 11-8 3-11).