Ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής ποδοσφαίρου γυναικών, επικρατώντας με 11-1 της Μυκόνου πετυχαίνοντας ρεκόρ τερμάτων και παράλληλα ευρύτερης διαφοράς.

Οι «πράσινες» πρόσθεσαν ακόμη ένα τρίποντο στη βαθμολογία που τις φέρνει πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ στο 14’ (1-0) με γκολ της Ντζάνη και 4’ αργότερα η Μπριάνα έκανε το 2-0. Λίγο πριν το ημίχρονο (37’) η Μύκονος μείωσε σε 2-1.

Στο δεύτερο μισό οι αθλήτριες του κόουτς Χαραλαμπίδη ανέβασαν στροφές και μέσα στα πρώτα 4’ είχαν διαμορφώσει το 4-1 με γκολ από τις Δεσπολλάρη (46’) και Γιαννούλα (49’).

Μέχρι το 60’ ο Παναθηναϊκός είχε «καθαρίσει» το ματς με τρία ακόμη γκολ από τις Νταρζάνου (56’), Δεσπολλάρη (58’) και Ντζάνη (59’) για το 7-1. Τη διαφορά διεύρυναν κατά 4 ακόμη τέρματα η Λόγου (62’), η Σιαφαρίκα (70’) και η Ντζάνη (75’ & 80’) για το τελικό 11-1.

Κορυφαία ήταν η Ντζάνη με τέσσερα γκολ, ενώ δύο πέτυχε η Δεσπολλάρη.

Παναθηναϊκός (Χαραλαμπίδης): Κουκουλοπούλου, Κοκοτσάκη, Ντζάνη, Δημητρίου, Τσιρούλη, Γρηγοροπούλου, Μπριάνα, Καμαριανού, Δεσπολλάρη, Πετροπούλου, Νταρζάνου. Έπαιξαν και οι Δούλη, Δέλιου, Σιαφαρίκα, Λόγου και Ζιώγα.